we doen het samen

Voordat we het ontwerpen starten komen we graag bij u langs en leren uw organisatie zo beter kennen. We zijn geïnteresseerd in uw verhaal en uw achtergrond. Wat vinden de gebruikers belangrijk en wat is hun verhaal? We starten het ontwerptraject het liefste met een creatieve sessie waar iedereen aan deel mag nemen. Mensen worden door ons uitgedaagd om mee te denken, te dromen over de toekomst. Dit “bouwende proces” zorgt ervoor dat men onderdeel van het totaal wordt. Oh, en het ontwerp wordt er altijd beter door!

we hebben een frisse blik

We hebben als bureau een jarenlange ervaring met steeds weer vernieuwende ideeën. Als architect zien we elke opgave met een frisse blik en stellen daarbij steeds de “waarom-vraag”. Hierbij kan de inspiratie soms uit onverwachte hoek komen. Zo kijken we graag naar kunst, dans of we beluisteren een muziekstuk. We gaan op reis, leren mensen kennen. Dit inspireert ons allemaal. Dit geeft niet alleen veel plezier maar verrijkt ook het ontwerp.

we zijn uw partner

We beheersen alle facetten van het bouwen en zijn altijd op zoek naar slimmere en betere oplossingen. Dit kan op de bouwplaats zijn maar ook in een gesprek met de wethouder. We zien onszelf steeds als probleemoplossers en denken met de opdrachtgever mee. Wat is de beste keuze binnen het beperkte budget? Is er niet eerst een haalbaarheidsstudie nodig voordat er een richting gekozen wordt? We bezoeken fabrieken om te zien hoe een materiaal gemaakt wordt. Allemaal onderdelen die de basis vormen voor een goed gebouw.

we geven niet snel op

Met groot plezier worden problemen op elegante wijze opgelost. Niet alleen tijdens het ontwerpproces maar ook op de bouwplaats wordt het enthousiasme voor het ontwerp doorgegeven. Op deze wijze weten we het proces soepel te laten verlopen. We bieden u een positief en inspirerend proces wat leidt tot een verrassend resultaat.