zin

We doen geen projecten, we maken ontwerpen waarin we onze liefde en energie steken. Dat doen we graag voor opdrachtgevers die ertoe doen. Met veel plezier werken we samen met de gebruikers en zorgen zo voor een positief proces. Heeft u daar ook zin in?

zinvol

Goede architectuur tilt mensen op en maakt ze heel even groter dan ze zijn. De oorsprong van ons werk ligt erin onze passie en maatschappelijke idealen om te zetten in een architectuur. We houden er van om gebouwen te ontwerpen die er toe doen. We werken aan iets nuttigs en iets moois, het is heel zinvol werk.

zinnelijk

We mogen ons nooit laten verleiden tot één manier van kijken. Een ontwerp moet niet alleen goed functioneren maar ook durven sensueel te zijn en de zintuigen te prikkelen. Hierdoor heeft elk gebouw haar eigen karakter en spreekt de mensen aan. Licht en doorzicht inspireren ons telkens weer om zinnelijk werk te maken.

Stadhuizen, scholen, dynamische werkplekken, een aula op een begraafplaats, een dorpshuis, we doen dit graag met partners die dezelfde passie delen met ons.