kantoor rijswijk wonen rijswijk

Samen met Rijswijk Wonen zijn we opzoek gegaan naar een nieuwe manier van werken die past bij de organisatie. Van een gesloten omgeving naar een open en lichte omgeving, waarbij je gestimuleerd wordt elkaar te ontmoeten en ruimte is om op met elkaar in gesprek te gaan. We hebben een open ruimtelijke structuur bedacht, waar de dichte ruimten zoals concentratieplekken en spreekkamers, “roomdividers” worden, ze zorgen voor verschillende plekken. Kasten met plantenbakken vormen een natuurlijke buffer tussen drukke en rustige gebieden. Zo wordt open en dicht afgewisseld en kun je op verschillende manieren door het kantoor lopen. Doordat je langs de gevel en langs de gangzone naar je werkplek kan lopen, is het in deze kantooromgeving mogelijk fysieke afstand te houden. Bouwen aan een duurzame werkomgeving is wat het ontwerpteam en Rijswijk Wonen graag willen. Uit de workshops met gebruikers kwam veelvoudig het duurzaam en circulair bouwen naar voren. Daarom zijn we samen met het hele bouwteam de uitdaging aan gegaan om een circulaire werkomgeving te maken.

programma

ontvangst klanten, innovatieve werkomgeving

locatie

lange kleiweg 6, rijswijk

opdrachtgever

rijswijk wonen

oppervlakte

1.200 m2