helgasnelarchitecten | Werkomgeving ‘Tiwos’ Tilburg
helgasnelarchitecten, architectuur, interieurontwerp, onderwijs, zorgarchitectuur, het nieuwe werken
helgasnelarchitecten
575
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-575,,select-theme-ver-1.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive

Werkomgeving ‘Tiwos’ Tilburg

Tiwos wilde graag een aanpassing doen in hun cliëntenontvangst. De balies moesten vervangen worden door een open transparante omgeving waar een ieder zich welkom voelt. Geen hoge balies met veiligheidsknoppen en muren. Dit moest écht anders worden. Samen met de gebruikers hebben we het concept voor deze ruimte ontworpen. Daarin hebben we steeds rekening gehouden met de wensen van de medewerkers. Maar zonder het doel, een open transparante werkomgeving, uit het oog te verliezen. Doordat we de gebruikers betrokken in het ontwerpproces was het ook mogelijk de angsten te bespreken. Dit heeft geresulteerd in een prachtige ruimte waar de cliënt echt centraal staat en gastvrij ontvangen wordt.

Programma

Ontvangst cliënten, vergaderruimte & flex-werkplekken

Adres

Stationsstraat 24, Tilburg

Team

Jeanne Dekkers Architectuur, onder leiding van projectarchitect Helga Snel

BVO

400 m2 ontvangst cliënten & werkplekken