helgasnelarchitecten | stadhuis gemeente noordwijk
helgasnelarchitecten, architectuur, interieurontwerp, onderwijs, zorgarchitectuur, het nieuwe werken
helgasnelarchitecten
1294
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1294,,select-theme-ver-1.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive

stadhuis gemeente noordwijk

Samen met RPS en Belnem hebben we voor de fusiegemeente Noordwijk de visie voor het Noordwijks Werken opgesteld. Deze visie vormt de basis voor de verbouwing van het stadhuis. Het schilderij van de Heilige Hiƫronymus is inspiratie geweest voor het concept. De bestaande lambriseringen zijn zo op een moderne wijze vertaald in meubels waarbij alles vormgegeven wordt in een zelfde materiaal. Zo heeft de werkomgeving een natuurlijke, warme sfeer gekregen. Door de gangwanden open te maken wordt het gehele gebouw veel lichter en kun je elkaar zien en dus makkelijker ontmoeten.

programma

werkomgeving en ontmoetingsplekken

locatie

voorstraat 42, noordwijk

opdrachtgever

gemeente noordwijk

oppervlakte

3.390 m2