Aula Antonius College Gouda

Aula Antonius College Gouda

Het Antoniuscollege te Gouda heeft ons uitgenodigd de bestaande aula te vernieuwen. De huidige ruimte is een donkere ruimte in het gebouw. De school wil graag een moderne, lichte en frisse aula. We willen de bestaande ruimte lichter afwerken door een lichtere vloer te kiezen en de wanden voorzien van licht blauwe en metallic blokken. Deze elementen aan de wand helpen de akoestiek te verbeteren. De blokken op de vloer zijn stoere zitelementen. Er ontstaan zo plekken waar de leerlingen even kunnen zitten, praten, studeren, of op toneelavonden de toneelvoorstelling kunnen kijken. Met de ingrepen die wij doen maken we een aula waar de leerlingen en docenten weer trots op kunnen zijn. De nieuwe aula krijgt een nieuwe entreepui met een royale hellingbaan. Hierdoor is de aula beter zichtbaar en beter toegankelijk. Het wordt een nieuw hart voor de school!

Programma

aula

Adres

John Mottstraat, Gouda

Team

Helga Snel, Jeffrey Reule

BVO

500 m2