dit zijn wij

Zin

“We doen geen projecten, we maken ontwerpen waarin we onze passie en zin steken”

Met het bureau geven we op een nieuwe wijze vorm aan onze passie voor bouwen. Met groot plezier werken worden problemen op elegante wijze opgelost. Niet alleen in het ontwerp maar ook op de bouwplaats wordt het enthousiasme voor het ontwerp doorgegeven. Op deze wijze weten we het proces soepel te laten verlopen.

Zinvol

“Goede architectuur tilt mensen op en maakt ze heel even groter dan ze zijn”

De oorsprong van ons werk ligt erin onze passie en maatschappelijke idealen om te zetten in een architectuur. Dit geeft gebouwen identiteit. We werken aan iets nuttigs en iets moois, het is niet zomaar zinloos werk.

Zinnelijk

“We beheersen alle facetten van het bouwen, maar elk ontwerp starten we weer met een frisse blik”

We hebben als bureau een jarenlange ervaring, maar dat staat ons niet in de weg met vernieuwende ideeën te komen. Dit met als doel vastgeroeste methoden opnieuw te bezien omdat er altijd een betere oplossing mogelijk is. Hierbij kan de inspiratie soms uit onverwachte hoek komen. We mogen ons nooit laten verleiden tot één manier van kijken. Een ontwerp moet niet alleen goed functioneren maar ook durven sensueel te zijn. Hierdoor heeft elk gebouw haar eigen karakter en spreekt de mensen aan.